Damijan Lilard ima velike planove: ŽELIM DA BUDEM NAJBOLJI U ISTORIJI PORTLANDA!

Autor:

Sport

28.02.2018

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Portland Trejlblejzersa Damijan Lilard veruje da može da ostvari velike planove koje ima u dresu sadašnjeg kluba.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lilard puca na visoko u dresu Portlanda

Lilard (26) bio je šesti pik Blejzersa na draftu pre šest godina, a prema sopstvenom priznanju veruje da će postati najbolji igrač ovog tima, koji je u prošlosti dao takve asove kao što su Bili Volton, Klajd Dreksler, Teri Porter...

- Moj cilj je da postanem najbolji igrač u istoriji Portlanda. Ali ne mogu to da postanem ako ne pobeđujemo, ako ne vodim svoj tim na pravi način, ako ne budemo uspešni i ako ne budem imao veliki uticaj na ono što se dešava sa ekipom - istakao je Lilard.

Bivši student univerziteta Veber Stejt tri puta je učestvovao na Ol-star meču, 2013. je bio ruki godine, a 2016. izabran je u drugu najbolju postavu NBA lige.

Lilard ove sezone prosečno beleži 26.3 poena, 6.6 asistencija i 4.5 skokova, a Blejzersi su trenutno peti na Zapadu sa učinkom 35-26.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading