Rivers o Bobiju: Želeo je da igra i pored umora

Autor:

Sport

28.02.2018

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Boban Marjanović konačno je počeo da dobija više prilika za igru od dolaska u redove Los Anđeles Klipersa, trener Dok Rivers smatra da ih je Bobi podigao u duelu protiv Denvera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rivers zadovoljan igrama Marjanovića

Klipersi su slavili protiv Nagetsa 122:120, a naš centar je za 15 minuta na parketu zabeležio 18 poena uz 6 skokova i time praktično preokrenuo meč u korist svog tima.

Trener Rivers vidi srpskog kolosa kao jednog od X faktora za važnu pobedu Klipersa u borbi za mesto koje vodi u plej-of.

- Na treningu nismo mogli da ga zaustavimo u pik-en-rolu i odmah sam rekao saradnicima da će igrati. Planirao sam da ga ubacim u vatru, a on je odlično odradio posao. Bilo je problema u napadu, Marjanović je ušao u igru, bilo nam je potrebno da nas neko podigne i on je to dobro odradio. Ovo je velika pobeda za nas - rekao je trener Klipersa i dodao:

- Videlo se da je Marjanović bio primoren. Mislio sam da će u nekom trenutku i da padne, ali nisam želeo da ga izvodim iz igre. Odmah sam pozvao tajm-aut i rekao mu da malo odmori jer nisam želeo da ga menjam. On mi je rekao da ne želi da izađe. Sjajno - rekao je Rivers.

Klipersi se nalaze na osmom mestu Zapada sa skorom 32/27, dok su Nagetsi deveti sa 33/28. Predstoji nam velika borba za plej-of u zapadnoj konferenciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading