(FOTO) Užasna vest potresla NBA ligu: Poginuo agent Jusufa Nurkića i Nikole Mirotića!

Autor:

Sport

28.02.2018

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih agenata u NBA ligi Dan Fegan (56) nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Koloradu, a bio je zastupnik brojnih poznatih igrača širom SAD.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mirotić i dalje u šoku zbog strašne vesti

Fegan je upravljao vozilom negde u saveznoj državi Kolorado kada je uradio u autobus i tom prilikom nastradao, a njegova žena i dete su teže povređeni.

Amerikanac je poznat kao jedan od najboljih agenata igrača iz NBA lige, a pod njegovom ''zaštitom'' bili su: Jusuf Nurkić, Nikola Mirotić, Dvajt Hauard, Riki Rubio, Demarkus Kazins, Čendler Parsons, Dru Guden, Nene Hilario, Džej Džej Barea, Džejson Teri...

Veliki broj zvezda iz najjače košarkaške lige na svetu pozdravili su se od Fegana.

Među prvima bio je zvezda Memfisa Čendler Parsons koji je napisao: 

"Ne mogu da verujem da si otišao. Uvek ću ti biti zahvalan za sve što si uradio za mene. Ovo nije pravedno, ali znam da si sada na boljem mestu", objavio je na "Tviteru" Čendler Parsons.

Oglasio se i jedan od najboljih centara lige Dvajt Hauard sa svog oficijalnog "Tviter" naloga:

"Moje molitve su uz tvoju porodicu Dan, posebno uz tvog sina. Neka te Bog čuva", napisao je Dvajt Hauard.

Ipak, moglo bi se reći da je ovaj incident najviše pogodio Nikolu Mirotića, Crnogorca koji igra za reprezentaciju Španije, a trenutno nastupa za Nju Orleans Pelikanse:

"Srce mi se cepa zbog vesti o mom menadžeru i prijatelju Danu Feganu. Najdublje saučešće porodici zbog ovog velikog gubitka. Reči ne mogu da opišu bol u mom srcu. Molim se za brz oporavak njegovog sina", poručio je Mirotić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading