DELIJE U TRANSU: Zvezda Meridianbet dovela sjajne igrače - crveno-beli DOMINIRAJU na Mundobasketu!

Autor:

Sport

01.09.2023

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao je tim sa Malog Kalemegdana odradio u predsezoni.

DELIJE U TRANSU: Zvezda Meridianbet dovela sjajne igrače - crveno-beli DOMINIRAJU na Mundobasketu!

Foto: FIBA, Tanjug/AP

Novi košarkaši Zvezde Meridianbet

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su ovog leta promenili izgled svog tima, a u redove beogradskog velikana je stiglo čak devet novih imena.

Neki od njih se i dalje nisu priključili treninzima svog tima, jer se nalaze na Mundobasketu, gde su pružili izvrsne partije i uverili navijače Crvene zvezde Meridianbet da nemaju zbog čega da se brinu u predstojećoj sezoni.

Jago dos Santos je poslednji koji je stigao na Mali Kalemegdan, brojnim navijačima je bio relativno nepoznat, ali posle partija na prvenstvu sveta, to će se promeniti.

Brazilac dominira, u prve dve utakmice je postigao 14 poena, da bi protiv Obale Slonovače bio nezaustavljiv, postigavši čak 24 poena. Na to se nadovezala i vrhunska partija na meču protiv Kanade, u kom je selekcija iz Južne Amerike napravila senzaciju, a Dos Santos je ubacio osam poena, uz deset asistencija. Trenutno beleži 15 poena, osam asistencija i četiri skoka, za prosečan indeks korisnosti 20.

Odlične partije pruža i Majk Tobi, Amerikanac, koji nastupa za Sloveniju kao naturalizovani košarkaš.

Tobi je u prvom kolu protiv Venecuele ubacio 21 poen, bez promašaja iz igre, a igrač odluke je bio i u pobedi Slovenaca nad Australijom, koja ih je odvela u četvrtfinale. Trenutno, novi košarkaš Zvezde Meridianbet beleži 14 poena u proseku, uz oko sedam skokova i tri asistencije.

Solidne igre je prikazao i Marko Simonović, košarkaš Crne Gore i jedan od najmlađih igrača tog sastava.

Simonović je Litvancima ubacio 13 poena, a Amerima devet, uz tri skoka. Trenutno je na respektabilnih osam poena po meču, uz pet uhvaćenih lopti.

Svetsko prvenstvo se polako bliži kraju, ali jedno je sigurno za navijače Zvezde Meridianbet - njihovi novi igrači su već dovoljno pokazali i delije imaju čemu da se nadaju u sledećoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading