ŽESTOKO! Legenda srpske košarke PROZVALA NBA zvezde!

Autor:

Sport

30.08.2023

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti.

ŽESTOKO! Legenda srpske košarke PROZVALA NBA zvezde!

Foto: Starsport

Američki sprinter Noa Lajlis je pre nekoliko dana kontroverznom izjavom digao buru u sportskoj javnosti i prozvao NBA asove, koji sebe zovu šampionima sveta.

Tom prilikom čovek koji je nedavno na Svetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio zlatne medalje na 100 i 200 metara je istakao:

- Znate šta me najviše boli? Kad gledam NBA finale i njima stoji 'svetski šampioni' na čelu. Svetski šampioni čega? SAD? Da me ne shvatite pogrešno, volim SAD s vremena na vreme, ali to nije čitav svet - rekao je Lajlis, koga je zabolelo što se njegov uspeh nije vrednovao kako dolikuje.

Zato je Noa i napravio komentar i u njemu upitao - kako su to NBA šampiona prvaci sveta, kada taj "svet" nisu samo Sjedinjene Američke Države?

 

 

Veliki broj košarkaša digao je glas u veoma kratkom roku, naročito iz najjače lige na svetu, dok je sada u odbranu atletičara stao i Igor Rakočević, nekadašnji reprezentativac naše države, koji je igrao i u NBA, ali i Evroligi gde je beležio neverovatne rezultate.

Bivši ljubimac Zvezdinih navijača je čak tri puta bio najbolji strelac najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

NBA timovi koji osvoje šampionat i nazivaju sebe "prvakom sveta", ništa su drugo do deluzivni. Nikoga niste pobedili van granica svoje zemlje, čak iako najbolji igrači sveta igraju upravo u NBA ligi. Verovatno da, NBA šampion bi pobedio svaki tim van NBA lige, ali samo uz NBA pravila... Međutim, FIBA pravila? Srećno s tim, šanse su 50-50 u najboljem slučaju - napisao je Igor Rakočević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading