PARTIZAN ZVANIČNO POTVRDIO: Pojačanje iz NBA u Humskoj!

Autor:

Sport

12.08.2023

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli se oglasili na društvenim mrežama.

PARTIZAN ZVANIČNO POTVRDIO: Pojačanje iz NBA u Humskoj!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Dileme više nema! Pi-džej Dozijer je novi košarkaš Partizana pošto je klub iz Humske na zvaničnom nalogu na društvenim mrežama potvrdio njegov dolazak.

Nekadašnji košarkaš Denvera, Sakramenta i Bostona biće najveće pojačanje ovog leta za tim koji predvodi Željko Obradović. 

 

 

Košarkaš koji igra na pozicijama od jedan do tri projektovan je da bude zamena za Dantea Egzuma, koji se nakon uspešne epizode u Partizanu otisnuo u suprotnom pravcu.

Ugovor je potpisan do kraja ove sezone, a crno-beli su prethodno doveli još Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku. Očekuje se da "parni valjak" u narednom periodu angažuje još i košarkaše na pozicijama četiri i pet.

Ovo je moj prvi put da zapravo napuštam Sjedinjene Države i zbog toga sam u početku bio malo nervozan. Ipak, kako sam o gradu čuo samo lepe stvari, nervoza je veoma brzo prerasla u uzbuđenja. O klubu sam čuo da je najbolje mesto za igru sa najboljim trenerom, zbog čega se veoma radujem da ću igrati za takav klub i takvog trenera - poručio je Dozijer.

Kaže da neće birati poziciju u timu.

Pozicija koju najviše volim je ona sa koje najviše mogu da pomognem svom timu. Sa velikim samopouzdranjem igram na sve tri pozicije i ponosan sam zbog toga - istakao je Dozijer i osvrnuo se na navijače crno-belih:

- Veoma sam uzbuđen da igram pred navijačima za koje sam čuo da su najbolji koje košarka širom sveta može da ponudi. Doneću mnogo strasti i uzbuđenja u igru našeg tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
mix

13.08.2023 06:26

Jos trojicu azdaha pa idemo u F4! Ovo sa mladim Amerom je super odradjeno. Neka Joka nadje jos jednog slicnog makar! A najbolje je da uzme pauzu u Denveru i da zaigra za Partizan, sa srcem i dusom. To bi mu ostalo za ceo zivot, pa onda moze opet u Denver po pare. Ahaha. Veliki smo, bre! Grobari vode Nikolu! Igrace on kod nas i za nas kad tad,ako Bog da. A dace,ja sta ce !