POSLE VELIKE BRUKE: Hrvati grme - Kad igramo košarku, ugasite TV

Autor:

Sport

24.02.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi veliki šamar za hrvatsku košarku! Poraz od Rumunije (58:56) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ozbiljno je odjeknuo u javnosti naših suseda.

RepublikaFoto: youtube.com/DonarTV
Tragičar: Ivica Skelin

- Kad Hrvatska igra košarku, ma nemojte to gledati. Ugasite TV - poručuju novinari "24sata". U jednom naslovu stala je sva ogorčenost javnosti. Hrvati ne mogu da veruju da su, bez obzira na tanak sastav, izgubili od Rumunije.

Navijači u Zadru nisu znali šta se desilo, a izrazi njihovog lica bili su skamenjeni. Mnogi krive selektora Skelina, traže njegovu smenu, ali i Dina Rađu koji ga je na to mesto postavio.

- Hrvatska je upisala još jednu veliku košarkašku sramotu, a sada su na potezu čelnici Saveza: Hrvtaskoj treba čovek koji će doneti nadu - naslov je "Jutarnjeg lista".

"Bruka", "katastrofa", "blamaža" su reči koje se najčešće koriste u opisu onoga što se desilo "vatrenim". 

Svetsko prvenstvo je sve dalje, a ako ne pobede Holandiju, Hrvati će ostati i bez teoretske šanse. Ovaj šamar stvarno peče "kockaste".

Mi, Kosovo, Belorusija, Austrija... To je sada naše društvo, to su ekipe koje nakon tri kola kvalifikacija imaju sva tri poraza

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading