TURNIR "MARKO IVKOVIĆ" Zvezdini klinci silni na startu

Autor:

Sport

23.02.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juniori Crvene zvezde savladali su Sarajevo Spars u 1. kolu grupe A, turnira ’’Marko Ivković’’. Crveno-beli su slavili rezultatom 71:53 (17:11, 27:7, 13:24, 14:11).

RepublikaFoto: KK Crvena zvezda

Izabranici Bojana Đerića su od početka zaigrali veoma agresivno u odbrani i to uspevali da iskoriste lakim poenima u tranziciji. U prvih 20 minuta igre Sarajevo Spars je ubacio samo 18 poena i Crvena zvezda je na poluvremenu imala već veliki kapital (44:18). 

U nastavku rival se oslobodio pritiska izvrsne Zvezdine odbrane i u trećoj deonici postigao je više poena nego za čitavo poluvreme.

Međutim, kada je trener Đerić pozvao na oprez svoje izabranike, oni su u poslednjem kvartalu ponovili partiju iz prvog poluvremena i mirno priveli meč kraju.

Blistao je kapiten Zoran Paunović koji je meč završio sa 22 poena i osam skokova. Dvocifreni učinak imao je i Bojan Tomašević koji je meč završio sa 12 koševa, dok je Miloš Ćojbašić ubacio 10 poena bez promašaja u šutu za dva poena.

Crvena zvezda meč 2. kola grupe A igra od 18 časova, a rival će im biti Umana Rejer iz Venecije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading