TEK DOŠAO U NBA, A VEĆ DELI ŠAMARE: Američka zvezda zbog slike ostala crvenih obraza!

Autor:

Sport

07.07.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo je bilo u Las Vegasu prethodne noći.

TEK DOŠAO U NBA, A VEĆ DELI ŠAMARE: Američka zvezda zbog slike ostala crvenih obraza!

Foto: Tanjug/AP

Viktor Vembanjama

Viktor Venbanjama je prvi pik ovogodišnjeg NBA drafta, i košarkaš za koga se smatra da će biti najveća zvezda ovog sporta. Očekivanja i pritisak javnosti su veliki, a samim tim i popularnost mladog Francuza koji svuda mora da ide sa privatnim obezbeđenjem.

Republika

Foto: instagram.com/britneyspears

Britni Spirs

 

Venbanjama prisustvuje Letnjoj ligi u Las Vegasu, a veliki broj navijača ga saleće na svakom koraku u želi za fotografijom.

Jedan od fanova je i pop zvezda Britni Spirs koja je pokušala da se slika sa Viktorom, uhvatila ga za rame, a onda dobila šamar od obezbeđenja igrača.

Francuz je govorio o incidentu:

- Nešto se dogodilo, išli smo u restoran i bilo je puno ljudi koji su me dozivali, a obezbeđenje mi je reklo da se ne zaustavljam jer će se stvoriti ogromna gužva. Neka osoba me je uhvatila s leđa, nisam video šta se desilo jer sam samo nastavio da hodam. Znam da ju je obezbeđenje odgurnulo, ali ne znam koliko jako. Posle su mi rekli da je to bila Britni Spirs, nisam mogao da verujem, mislio sam da se šale - rekao je Venbajama

Ostaje da se vidi kako će završiti ova priča i da li će možda čak dobiti epilog na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading