DELIJE BESNE ZBOG OVOGA! Košarkaš Zvezde Meridianbet napravio POTEZ o kome će se PRIČATI! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.06.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Željka Obradovića dobili su i drugi večiti derbi u finalnoj seriji.

DELIJE BESNE ZBOG OVOGA! Košarkaš Zvezde Meridianbet napravio POTEZ o kome će se PRIČATI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Delije tokom meča sa Panatinaikosom

Za razliku od prvog meča, Crvena zvezda Meridianbet je tokom najvećeg dela druge utakmice bila ravnopravan rival crno-belima, ali ih je dekoncentracija u pojedinim situacijama koštala boljeg rezultata.

Navijačima srpskog i regionalnog šampiona je posebno zasmetao jedan potez, koji je po njima i rešio pitanje pobednika u Štark areni, a to je promašaj Stefana Lazarevića.

Mladi košarkaš Zvezde Meridianbet je ostao usamljen ispod obruča domaćeg tima i krenuo na polaganje, ali je promašio "zicer", posle kojeg je Partizan otišao na devet poena prednosti.

Njegov kiks je podsetio navijače crveno-belih na preslikanu situaciju iz Barselone, kada je Stefan takođe imao identičnu poziciju, u trenucima kada se meč "lomio".

Inače, treća utakmica finalne serije igra se u nedelju od 20.30 časova, a domaćin će biti Crvena zvezda Meridianbet, kao i u slučaju eventualne četvrte utakmice.

Ako dođe do majstorice, izabranici Željka Obradovića će preuzeti ulogu domaće ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading