DELIJE U TRANSU! Navijači Crvene zvezde Meridianbet dobili FENOMENALNE vesti pred večiti derbi!

Autor:

Sport

15.06.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će puno značiti Dušku Ivanoviću.

DELIJE U TRANSU! Navijači Crvene zvezde Meridianbet dobili FENOMENALNE vesti pred večiti derbi!

Foto: Starsport

Fakundo Kampaco i Luka Vildoza

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde Meridianbet u četvrtak od 20 časova igraju drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli dobili su prvu utakmicu rezultatom 88:80 i sada se očekuje reakcija čete Duška Ivanovića, a sve delije zanimalo je u kom stanju se nalazi Luka Vildosa.

Argentinac se muči sa povredom, u prvom meču ga nije bilo na terenu, ali će, prema saznanjima našeg portala, igrati u drugom susretu večitih rivala!

Vildosina povreda je prošlost, te će on u četvrtak veče istrčati na parket beogradske Arene i pokušaće da pomogne crveno-belima da stignu do brejka.

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildosa

 

Podsetimo, posle prve utakmice finalne serije, Duško Ivanović rekao je da je ubeđen da će Crvena zvezda Meridianbet stići do titule:

Partizan je odigrao mnogo bolje od nas prvo poluvreme, ne toliko bolje, ali sa mnogo više energije. U drugom poluvremenu smo bili blizu, falilo nam je malo snage za preokret, to smo ostavili za drugi meč - rekao je Ivanović, pa dodao:

- Ništa se nije promenilo, sada smo 100 odsto sigurni u konačni trijumf.

Da li će mu se želje i predviđanja ostvariti, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading