USRED NBA FINALA: Otpušten jedan od najboljih!

Autor:

Sport

08.06.2023

00:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker ostao bez posla.

USRED NBA FINALA: Otpušten jedan od najboljih!

Foto: Tanjug/AP

Džamal Marej i Kris Pol

Kao grom iz vedra neba, usred finalne serije NBA lige u kojoj se za prsten bore Denver Nagetsi i Majami Hit, sa one strane okeana stigla je vest da su Finiks Sansi otpustili legendarnog plejmejkera Krisa Pola.

Dobro upućeni novinar Kris Hejns je tu informaciju podelio na svom Tviter nalogu, ali za sada zvanične potvrde šokantnog otkaza još nema.

Pol je u Arizonu stigao 2020. godine, a već sledeće je doveo Finiks do velikog finala, u kom su ipak uspešniji bili Milvoki Baksi.

Jedan od najboljih plejmejkera u istoriji košarke ima 38 godina i ovim otkazom koji mu je uručen je, bez obzira na to što je na zalasku karijere, automatski postao jedan od najzanimljivijih igrača koji će tražiti angažman ovog leta.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Devin Buker i Kris Pol

Kris Pol je u ligu ušao davne 2005. godine, kada je na draftu biran sa četvrte pozicije od strane Nju Orleans Hornetsa. Tamo je proveo prvih šest sezona svoje NBA karijere, a potom je isto toliko igrao za Los Anđeles Kliperse.

Nakon Klipersa je usledio dvogodišnji angažman u Hjuston Roketsima, pa jedna sezona u Oklahoma siti Tanderu, da bi poslednje tri godine proveo u Finiksu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading