Pešić se povredio na treningu Barselone!

Sport

17.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Barselone Svetislav Pešić doživeo je povredu ramena na treningu kada je na njega naleteo finski košarkaš Peteri Koponen. Naime, u žaru borbe na treningu Katalonaca snažni Finac je pokušao da dođe do lopte, ali nije mogao da se zaustavi, pa je nezgodno udario našeg stručnjaka.

RepublikaFoto: Starsport
Svetislav Pešić

Postojala je bojazan da će srpski stručnjak zbog tog peha propustiti takmičenje u Kupu kralja, ali je kasnije na lekarskim pregledima utvrđeno da je lakše istegao ligamente i može da bude pored terena na meču protiv Baskonije. Iz predostrožnosti će morati na ramenu da nosi kineski flaster.

Čovek koji je 2003. doneo Barseloni prvu titulu prvaka Evrope nakon što je taj klub doživeo pet bolnih poraza u finalima Evrolige drugi put je debitovao za taj klub pobedom nad Bilbaoom u ACB ligi rezultatom 90:58, a u petak je igrao na ispadanje sa Baskonijom.

Peteri Kaponen

U pomenutoj sezoni 2002/03, sa Dejanom Bodirogom u timu, Pešić je doneo Barsi "tripletu" - titulu prvaka Evrope, šampiona Španije i osvajača Kupa kralja, posle čega je u narednoj sezoni odbranio titulu prvaka države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading