BRAVO, MOMCI! Basketaši Srbije PREŽIVELI PAKAO i izborili polufinale Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

03.06.2023

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sjajan rezultat naših basketaša.

BRAVO, MOMCI! Basketaši Srbije PREŽIVELI PAKAO i izborili polufinale Svetskog prvenstva!

Foto: KSS

Basketaši Srbije

Basketaši Srbije su obezbedili plasman u polufinale Svetskog prvenstva koje se održava u Beču, pošto su sa 21:18 savladali selekciju domaćina.

Tim koji čine Strahinja Stojačić, Dejan Majstorović, Mihailo Vasić i Marko Branković je nastavio sa sjajnim igrama, pošto je posle četiri pobede u grupi pala i selekcija Austrije, čime su naši basketaši obezbedili mesto u polufinalu.

Od početka je bilo jasno da naše igrače čeka pakao u Beču, pred prepunim tribinama naše, ali i austrijske publike, a bilo je jasno da su domaći basketaši igrali daleko iznad svojih mogućnosti.

Povela je Srbija sa 8:5, ali je usledio niz Austrije od šest vezanih poena, koji je Vasić prekinuo zicerom. Videli smo i neke sumnjive odluke, uglavnom na štetu naše ekipe, a to, u kombinaciji sa nezaustavljivim Kramerom je predstavljalo veliki problem za srpske basketaše.

Foto: Fiba.com

Dejan Majsotorović, basketaš Srbije

Ipak, nekoliko realizovanih slobodnih bacanja, pre svega Marka Brankovića i Mihaila Vasića, a zatim i trojka Dejana Majstorovića su naše igrače održale u životu, a zatim je Strahinja Stojačić prodorom, a zatim i trojkom, posle skoka u napadu, rešio meč i rezervisao kartu za polufinale prvenstva sveta.

Tu će naša reprezentacija igrati sa pobednikom duela u kom se sastaju Letonija i Holandija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading