ČANAK SAMOUVEREN: Partizan uvek ide na trofej

Autor:

Sport

15.02.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je danas, uoči odlaska u Niš na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, da su ambicije kluba uvek usmerene na osvajanje trofeja, ali da je eliminacioni sistem takav da su iznenađenja uvek moguća.

RepublikaFoto: Dragana Stjepanović
Čanak najavio borbu za Kup Koraća

- Ambicije Partizana su da uvek ide na trofej, tako je i sada. Sistem takmičenja je takav da u jednoj utakmici svašta može da se desi. Protiv Zlatibora u četvrtfinalu smo favoriti, ali to moramo i da potvrdimo - izjavio je Čanak za klupski sajt.


Trener crno-belih očekuje pobedu, ali ne veruje da se će košarkaši Zlatibora unapred predati.

- Očekujem da će uz maksimalan pristup i angažovanu igru razlika u kvalitetu doći do izražaja, mada se Zlatibor sigurno neće unapred predati i verujem da će se maksimalno boriti od početka do kraja - dodao je trener Partizana.

Partizan takmičenje u Kupu Radivoja Koraća počinje sutra protiv Zlatibora iz Čajetine od 19.30 sati u niškoj dvorani "Čair".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading