"LUDI SRBIN" O JOKIĆU: Nikola kao da pleše valcer

Autor: Tanjug

Sport

14.02.2018

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da se sjajno oseća posle 10. tripl-dabla u karijeri u NBA ligi i pobede nad San Antonijom (117:109).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Parker i Popović na meču sa Denverom

Jokić je Sparsima ubacio 23 poena, uz 13 skokova i 11 asistencija, i četvrti put u sezoni došao do dvocifrenog učinka u tri statističke kolone.

- Sporo sam otvorio utakmicu, ali sam rekao sebi da moram da budem mnogo agresivniji jer samo tako mogu da pomognem saigračima. To sam i uradio, lep je osećaj ostvariti tripl-dabl - rekao je Jokić posle utakmice u Denveru.

Jokić nije želeo sebe da stavlja u prvi plan, već je zasluge pripisao kompletnoj ekipi.

- Ceo meč je bio neizvestan, San Antonio ima dobar tim, bez obzira što nisu igrali Lenard i Oldridž. Ostvarili smo timsku pobedu, svaki naš igrač dao je doprinos u oba pravca. Skakali smo i poentirali kada je bilo najpotrebnije - kazao je on.

Pohvale na račun igre srpskog centra stigle su od legendarnog trenera San Antonija Grega Popovića.

- Jokić kada igra kao da pleše valcer, sposoban je sve da uradi. Zna da asistira, šutne, kreira... Jako pametan igrač - zaključio je Popović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading