POŽELEO JE FAJNAL-FOR KOD TARABIĆA! Obradović objavio dosad NEVIĐEN snimak! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši trener Crvene zvezde MeridianBet se sa Monakom plasirao na Završni turnir Evrolige u Kaunasu.

POŽELEO JE FAJNAL-FOR KOD TARABIĆA! Obradović objavio dosad NEVIĐEN snimak! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Košarkaši Monaka pobedili su u sredu veče ekipu Makabija u majstorici Top 8 Evrolige sa 97:86 i ukupnim skorom od 3:2 plasirali se na fajnal-for, koji će se održati u Kaunasu.

Podvig "kneževa" je veći ako se zna da je francuski tim tokom ove serije morali da jure brejk zaostatka, pošto je Ponos Izraela vodio rezultatom 2:1.

Sa dve uzastopne pobede, u Tel Avivu, a potom i odlučujućem trećem meču pred svojim navijačima, izabranici Saše Obradovića izborili su odlazak na megdan grčkom Olimpijakosu, koji je takođe u majstorici bio bolji od Fenerbahčea u Pireju.

Tokom današnjeg dana, legendarni reprezentativac naše zemlje, koji je u Monako vratio sa Malog Kalemegdana, postavio je na društvenim mrežama izuzetno zanimljiv video snimak u kome je otkrio da je plasman na fajnal-for njegova davna želja.

Naime, još dok je boravio na odmoru tokom leta, srpski stručnjak je poželeo da odvede "kneževe" na Završni turnir Evrolige, što mu je na kraju i uspelo!

- Pre godinu dana poželeh kod Tarabića final 4, papir je u levim rašljama od kamena … da mi nađe neko - oglasio se Saša Obradović, uz dokaz sa video prilogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading