LJUBIMAC NAVIJAČA OTKRIO NA KOGA SE UGLEDA: Njegov sam fan, on je moja najveća inspiracija!

Autor:

Sport

05.05.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna izjava posle pobede u plej-ofu.

LJUBIMAC NAVIJAČA OTKRIO NA KOGA SE UGLEDA: Njegov sam fan, on je moja najveća inspiracija!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Klej Tompson

Košarkaš Golden Stejta Klej Tompson izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da je Kobi Brajant njegova najveća inspiracija, prenosi "NBA TV".

- Išao sam kao srednjoškolac u Stejpls centar sa ocem, sanjao da igram na tom parketu, da igram protiv najboljih na svetu. Biti tamo, biti deo toga, neću izgubiti iz vida kakva je to prilika. Uzbuđen sam što ću to raditi u zgradi u kojoj su došli svi moji košarkaški snovi. Ogroman sam Kobijev fan, on je moja najveća inspiracija. Igraću najjače što mogu u njegovu čast i čast njegove čerke Điđi jer bez njegove igre i svih tih godina tokom kojih sam gledao njegovu istrajnost na parketu, ne bih bio sportista kakav sam danas - izjavio je Tompson.

Podsetimo, košarkaši Golden Stejta pobedili su u noći između četvrtka i petka na svom terenu ekipu Los Anđeles Lejkersa rezultatom 127:100 u drugom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Golden Stejt je izjednačio na 1:1 u seriji, koja se igra na četiri pobede. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Klej Tompson sa 30 poena, a pogodio je osam trojki iz 11 pokušaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading