Vučić "pecnuo" Hrvate za košarku: SVE JE MOGUĆE OSIM DA CEDEVITA POBEDI ZVEZDU!

Autor:

Sport

12.02.2018

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u zvaničnoj dvodnevnuoj poseti Hrvatskoj, gde je imao opasku povodom košarkaške situacije u ABA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vučić u Zagrebu prozvao Hrvate za košarku

Njega je dočekala predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović uz najviše državne počasti.

Potom je Vučić stigao na hrvatsko-srpski forum u HGK i rekao da mu je drago što je Srbija u Zagreb poslala najjaču delegaciju svojih privrednika.

Napomenuo je važnost infrastrukture, a posebno pruge Beograd-Zagreb, ne samo za putnički, već i teretni promet, izrazivši želju da ta pruga bude najbolja na Balkanu.

- Smatram da je potrebno dalje ukidanje bilo kakvih barijera - rekao je Vučić, ističući da se na graničnom prelazu Batrovci čeka 5-6 sati. Zahvalio je Emilu Tedeskiju na sponzorstvu Štark arene u Beogradu, našalivši se "da će ipak teško biti moguće da Cedevita pobedi Zvezdu".

Inače, Tedeski je vlasnik KK Cedevita i Vučić je time aludirao na trenutnu situaciju na Jadranu, gde je zagrebački tim na tabeli iza Crvene zvezde i Budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading