KATASTROFA ZA PARTIZAN: Željkova ogromna uzdanica ZAVRŠILA SEZONU!

Autor:

Sport

03.05.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovistinile se crne slutnje nakon meča broj 3 sa Realom u Štark areni.

KATASTROFA ZA PARTIZAN: Željkova ogromna uzdanica ZAVRŠILA SEZONU!

Foto: Starsport

Aleksa Avramović sa saigračima iz Partizana

Bek Partizana Aleksa Avramović doživeo je prelom šake tokom treće utakmice protiv Real Madrida, prenosi "Espreso".

Čačanin se povredio nakon duela sa Valterom Tavaresom, a postojala je bojazan da je prilikom pada doživeo težu povredu, što se ispostavilo tačnim.

Spekuliše se da se zbog težine povrede neće vraćati na parket do kraja sezone, što je veliki hendikep za trenera "parnog valjka" Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Još problema za Željka - Avramović završio sezonu?

Madriđani su uspeli da produže četvrtfinalnu seriju Evrolige, trijumfom u našoj najvećoj dvorani (82:80), a "parni valjak" će drugu meč loptu za F4 imati u četvrtak od 20:30.

Žoc ni na tom susretu neće moći da računa na suspendovanog kapitena Kevina Pantera, a sada je ostao bez još jedne opcije na spoljnim pozicijama. Dobra vest je da se u tim vraća centar Matijas Lesor, koji će pokušati da parira gorostasnom asu Madriđana koji je fenomenalno odigrao treći duel, uprkos povredi koja ga muči.

Pobednik serije Partizan - Real Madrid u Kaunasu će najverovatnije igrati protiv Barselone, koja je rešila u svoju korist prva dva meča sa Žalgirisom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading