ZNAO NEŠTO ŠTO DRUGI NISU? Smailagićevo PROROČANSTVO: Ko ga je poslušao mogao je da se OBOGATI!

Autor:

Sport

26.04.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispunila se želja košarkašu crno-belih.

ZNAO NEŠTO ŠTO DRUGI NISU? Smailagićevo PROROČANSTVO: Ko ga je poslušao mogao je da se OBOGATI!

Foto: Starsport

Starsport

Partizan igra sezonu iz snova u Evroligi.

Četa Željka Obradovića je posle fenomenalnih partija u regularnom delu takmičenja ostvarila brejk i na startu plej-of serije protiv Reala u Madridu.

Kevin Panter je trojkom u poslednjoj sekundi doneo trijumf crno-belima (89:87), pa sada Partizan ima ozbiljne šanse da se plasira na fajnal-for. 

Utakmica u Madridu potvrdila je da Partizan može mnogo, a Panterova trojka bila je dovoljna da se ostvari jedno proročanstvo Alena Smailagića. Naime, košarkaš crno-belih je u najavi ovog meča istakao da bi voleo da njegov tim pobedi trojkom uz zvuk sirene.

- Ne znam, voleo bih da to bude neka trojka u poslednjoj sekundi - izjavio je as iz Koteža kada je odgovarao na pitanje kako bi voleo da se završi meč Reala i Partizana, pa je u dahu nastavio:

 

 

- Nasmejani smo spremni smo, radimo jako, ne planiramo da izgubimo, to nam nije ni na kraj pameti, idemo da pobedimo. Znamo koliko je jaka ekipa Partizana, imaju dobre centre, dobre igrače, mi imamo svoj plan kojeg ćemo se držati, treba da budemo koncentrisani i da odigramo utakmicu kako treba. Igramo dobru košarku, to se vidi na treningu, nasmejani smo i razigrani, jedva čekamo utakmicu.

Crno-beli su uspeli da slave, Smailagićevo proročanstvo se ispunilo, a ko ga je poslušao i rešio da se oproba u kladionici uz njegov savet - mogao je propisno da se obogati!

Drugi meč ove serije na programu je u četvrtak od 20.45, takođe u Madridu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading