PARTIZANU STIGLE LOŠE VESTI! Crno-belima se OVO nikako neće SVIDETI!

Autor:

Sport

23.04.2023

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši madridskog Reala pobedili su Huventud rezultatom 86:76 u 29. kolu španske ACB lige.

PARTIZANU STIGLE LOŠE VESTI! Crno-belima se OVO nikako neće SVIDETI!

Foto: Starsport

Madriđani su posle loše serije i tri meča bez pobede (Partizan, Barselona, Makabi) vezali dva trijumfa.

Izabranici Ćus Matea su nakon Đirone savladali i Huventud, napravivši najlepšu uvertiru pred prvu utakmicu Top 8 faze Evrolige protiv kluba iz Humske.

Real se nije mučio protiv domaćina u Badaloni, dok je još tokom prve deonice ostvario dvocifreno vođstvo (30:18), koje je sigurno održavao.

Kako je duel odmicao, rasla je i prednost madridske ekipe, pa je u poslednjoj četvrtini Partizanov protivnik imao i 20 koševa prednosti (85:65).

Foto: Starsport

Košarkaši Reala

Hrvat Mario Hezonja je sa 20 poena predvodio Real do nove pobede, veliku pomoć imao je u Džananu Musi koji je dodao četiri koša manje, dok je Argentinac Gabrijel Dek upisao 13 poena. Od ostalih igrača gostiju, Adam Hanga je dao sedam, a Serhio Ljulj, Jabusele i nekadašnji igrač crno-belih Najdžel Vilijams-Gos po šest poena.

Podsetimo, Real Madrid će u utorak od 20.45 sati ugostiti Partizan u prvom meču četvrtfinala najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading