Jokić blizu "tripl-dabla", BOBI I TEO NISU IGRALI

Autor:

Sport

11.02.2018

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Jokić bio je ponovo vrlo zapažen u redovima svog Denvera, pošto je u pobedi nad Finiks Sansima 123:113 postigao 21 poen, uz čak 9 skokova i 8 asistencija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić popunio sve statističke kolone

Jokić je na terenu proveo ukupno 27 minuta, a pored njega su se istakli još Čendler i Barton, koji su takođe utakmicu završili sa više od 20 poena.

Nagetsi su vodili celim tokom prvog poluvremena, Sansi su u nastavku zadali dosta glavobolja domaćinu pošto su uspeli da dođu do preokreta, ali su Jokić i drugovi uspeli da u završnici spreče Finiks da napusti njihov teren sa pobedom.

U redovima Finiksa najefikasniji je bio Ti-Džej Voren sa 31 poenom, dok je Dragan Bender, centar iz Hrvatske, vodio veliku borbu sa Jokićem. Meč je završio sa 23 poena (9-15 iz igre, 3-5 za tri), 8 skokova, 4 uspešna dodavanja i 2 blokade.

Denver trenutno zauzima sedmu poziciju na Zapadu sa 30 pobeda i 26 poraza, dok je Finiks 14. sa skorom 18-39.

Miloš Teodosić i Boban Marjanović ponovo nisu igrali za Los Anđeles Kliperse, koji su ovog puta položili oružje pred Filadelfijom 112:98.

Teodosić se i dalje oporavlja od lakše povrede stopala, dok Marjanović opet nije bio ni u konkurenciji za sastav Klipersa u kom su najzapaženiji bili Lu Vilijams sa 23 i Danilo Galinari sa 22 poena.

Na drugoj strani blistao je Džoel Embid sa 29 poena I 16 uhvaćenih lopti, dok je Dario Šarić meč završio sa 10 poena, 9 skokova, 5 asistencija i blokedom.

Filadelfija je sada osma u Istočnoj konferenciji sa skorom 28-25, a Klipersi su deveti na Zapadu sa istim brojem pobeda i jednim porazom više od današnjeg protivnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading