(VIDEO) PARTIZAN SE OPROSTIO OD PLEJ-OFA: Crno-beli posle drame poraženi u Ljubljani

Autor:

Sport

10.02.2018

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana poraženi su u Ljubljani od ekipe Olimpije posle produžetka 89:87 u meču 20. kola regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Petrol Olimpija/Ales Fevzer
Kvame Von na meču u Ljubljani

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Najdžel Vilijams Gos sa 23 poena, dok je Kvame Von ubacio 17,

Kod domaćih, najbolji je bio Hrovat sa 22 poena.

 

 

Partizan je ovim trijumfom izgubio sve šanse da se plasira u plej-of. Crno-beli imaju skor od po 10 pobeda i poraza. Crno-beli imaju dve pobede manje od četvrtoplasiranog Mornara, koji ako i izgubi u poslednja dva kola, a Partizan dobije oba meča, biće ispred srpskog kluba zbog boljeg međusobnog učinka.

 

Crno-beli su tokom većeg dela utakmice imali prednost, a nekoliko su puta imali šansu da prelome meč u svoju korist, ali su svojim greškama vratili igrače Olimpije u meč.

Partizan je 6 minuta pre kraja meča imao 10 poena prednosti (61:71). Crno-beli su zaigrali loše u završnici i dozvolili su Olimpiji da stigne od preokreta i povede 77:75 na 74 sekunde kraja meča. Međutim, Partizan je uspeo da izjednači, a potom su oba tima propustila šansu da stignu do pobede. Partizan je imao poslednji napad, ali Vilijams-Gos nije bio precizan.

U dodatnih 5 minuta, prvo je Olimpija stekla prednost od 80:77, a onda je Partizan napravio seriju od 7:0. Međutim, usledio je nova serija grešaka igrača Partizana što je Olimpija kaznila i povela 89:87. Partizan je imao poslednji napad, a Marinković je promašio trojku za pobedu svog tima.

Partizan će u narednom kolu na svom terenu igrati protiv Budućnosti, dok će Olimpija gostovati FMP-u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading