DRAKONSKA KAZNA! NBA nije imala MILOSTI za najboljeg!

Autor:

Sport

19.04.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin propustiće naredni meč plej-ofa.

DRAKONSKA KAZNA! NBA nije imala MILOSTI za najboljeg!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Drejmond Grin

Aktuelni šampioni NBA lige nastupiće protiv Sakramenta u trećoj utakmici bez jednog od najboljih igrača Drejmonda Grina. Branioci titule su u veoma teškoj situaciji, budući da "kraljevi" vode sa 2:0, jer su oba meča na domaćem parketu rešili u svoju korist.

Sada "ratnici" moraju da se iskupe i pokušaju da ostvare oba trijumfa, kojim bi stigli do egala. U suprotnom, mogli bi već u prvoj rundi plej-ofa da prepuste titulu nekom drugom.

Ono što stvara dodatni problem Golden Stejtu jeste činjenica da će u prvoj sledećoj utakmici biti lišeni pomoći Drejmonda Grina, koji je isključen u prethodnom okršaju kada je nagazio centra Sakramenta Domantasa Sabonisa.

U trenucima kada je Litvanac ležao na zemlji, Grin ga je namerno zgazio na grudi i zaradio isključenje. Ono, ipak, ne donosi utakmicu ili više kazne, međutim, NBA je prelistala istoriju "grehova" koje je pravio Drajmond i odlučila da ga pošalje na hlađenje.

Nekadašnji najbolji defanzivac NBA lige u svoju odbranu izneo je činjenicu da ga je Domantas pre toga uhvatio za nogu, što se videlo i na snimku, ali je Grin posle toga zgazio Litvanca koji je ležao, što nije imalo nikakav argument normalnog razmišljanja.

Obzirom da ga je Grin žestoko nagazio i učešće Sabonisa u trećem duelu je pod velikim znakom pitanja, što bi predstavljalo ogroman udarac za Sakramento.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading