VARNICE: Ataman udario na Žoca, pa ispao SMEŠAN

Autor:

Sport

10.02.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski trener Ergin Ataman ne prestaje da provocira našeg Željka Obradovića. Ovoga puta šef struke Anadolu Efesa ispao je baš smešan.

Atama je još jednom govorio o načinu na koji je Obradović ošamario kapitena Fenerbahčea Mahmutoglua. 

- To dete je kapiten Turske. Dan kasnije, njegov menadžer me je zvao i pitao me da li želim da ga dovedem u Efes. Ako postane slobodan igrač, onda možemo da razgovaramo. Ta situacija ne menja činjenicu da je Obradović broj jedan u Evropi. Ali, pravila i zakoni moraju biti jednaki za sve. Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga. Novine su me linčovale zbog toga. On je snimljen na TV-u, ali je javnost ovde to drugačije prihvatila nego u mom slučaju. Da li je to problem u Turskoj samo kada to Ataman uradi? Naravno, naša vrata su uvek otvorena za goste, ali i naše gostoprimstvo ima limite - rekao je Ataman.

RepublikaFoto: twitter.com/Spor Arena
Sporni trenutak: Obradović i Mahmutoglu

Ipak, njegove reči demantovao je Mahmutoglu lično.

- Ja sam kapiten Fenerbahčea. Dokle god me moj tim želi, čast mi je da nosim dres. Rado ću to uraditi. Verujem da će najbolji odgovor Atamanu i i provokativnim rečima biti novi trofeji koji će biti podignuti u mojim rukama, uz pomoć saigrača i trenera. Gospodin Ataman će lako moći da vidi gde želim da budem i gde ću biti srećan - rekao je Mahmutoglu.

Ataman je ponovo prešao granicu dobrog ukusa, kao onda kada je kao trener Galatasaraja dao nesmotrenu izjavu posle ubistva navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading