SVE ŠOKIRALI! Isplivali NEPOZNATI DETALJI iz privatnog života Lesora i Madara!

Autor:

Sport

10.04.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisutne su ostavili bez teksta.

SVE ŠOKIRALI! Isplivali NEPOZNATI DETALJI iz privatnog života Lesora i Madara!

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Jam Madar

Košarkaši Partizana igraju sezonu iz snova, bar kada je Evroliga u pitanju.

Crno-beli su se plasirali među osam najboljih ekipa Starog kontinenta i posle meča poslednje runde regularnog dela koji će u beogradskoj Štark areni odigrati protiv Panatinaikosa (petak, 20.30) biće poznato i sa kog će mesta u plej-of.

Četu Željka Obradovića ove godine između ostalih predvode i Matijas Lesor i Jam Madar. Francuz i Izraelac igraju fenomenalno, a plasman u top osam fazu rešili su da proslave u jednom noćnom izlasku u Skadarliji.

Prisutni su se neprestano fotografisali sa njima, oni su svima izlazili u susret, a Ana Jovanović, pevačica koja je nastupala to veče u Skadarliji, otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života i provoda Lesora i Madara.

 

 

Košarkaše sam upoznala u Skadarliji i bili su baš veseli, vole našu muziku i dobar provod. Bilo je dosta bakšiša, ali o cifri ne govorim. Koju god pesmu da pevam oni odmah skaču i igraju. Gde god da pevam tu je zagarantovan provod zato sportisti i vole na moje nastupe da dolaze. Dva puta sam im pevala "Jutro je", ta im je jedna od omiljenih - otkrila je pevačica za Informer.

Dakle, Francuz i Izraelac su bili galantni, a otkriveno je da nisu konzumirali alkohol jer su jutro posle imali trening.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading