KIKANOVIĆ BRANI SLOVENCA OMIĆA, Elmedin: Ostavite Alena na miru

Sport

08.02.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako neko zna kako je Alenu Omiću, koji se našao na udaru "Delija" zbog bosanskog porekla, onda je to bez ikakve sumnje Elmedin Kikanović.

RepublikaFoto: Starsport
Kikanović je nekada igrao za Zvezdu

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je igrao tri sezone u crveno-belom dresu. Tada je takođe deo navijača bojkotovao utakmice Zvezde zbog njegovog dolaska. Međutim, Kikanović ima samo lepe uspomene sa Malog Kalemegdana, a uveren je da će ih imati i Omić.

- Nemam poseban komentar na pitanje o Alenu. Niko ne piše o tome da mu je 90 odsto navijača Zvezde aplaudiralo i pružilo podršku, a da je na utakmici s Partizanom doživeo ovacije. Nema potrebe da se širi negativna priča. Pustimo ga da na miru radi ono što najbolje zna - poručio je Elmedin.

RepublikaFoto: Starsport
Od provokacija do ovacija: Alen Omić

Potom se Kikanović prisetio vremena kada je igrao u Zvezdi... Njega "Delije" nisu vređale, ali su mu zato "Grobari" skandirali: "Ti si Zvezdin četnik, Elmedine"!

- Bilo mi je izuzetno lepo i nosim lepe uspomene iz tog perioda. To je bio moj prvi inostrani angažman, mada nisam nikad doživljavao Beograd kao inostranstvo. Crvena zvezda je klub s ogromnom tradicijom i velikom armijom navijača, pa mi je bila čast da budem deo jednog takvog kluba tri godine. Kao mlad igrač doživeo sam neverovatne emocije koje neki igrači ne dožive za celu karijeru. Odnos s navijačima tokom sve tri godine igranja u timu sa Malog Kalemegdana bio je odličan - rekao je sadašnji centar Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading