NIŠTA OD TOP 8, ALI OVO JE VAŽNIJE: Bivši trener crveno-belih otkrio šta je POKOPALO Zvezdu u Evroligi!

Autor:

Sport

11.03.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne smiruju se strasti nakon poraza od Panatinaikosa.

NIŠTA OD TOP 8, ALI OVO JE VAŽNIJE: Bivši trener crveno-belih otkrio šta je POKOPALO Zvezdu u Evroligi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Bentil, Vildoza i Kampaco

Košarkaši Crvene zvezde su, bolnim neuspehom u dvorani "OAKA", izgubili realne šanse za plasman u top 8 Evrolige, a bivši trener kluba sa Malog Kalemegdana Zmago Sagadin potvrdio je da uzrok slabog plasmana leži u porazima od timova iz donjeg doma tabele.

Slovenački stručnjak je podvukao važnost poslednjih šest kola elitnog takmičenja za crveno-bele iz ugla podele karata za narednu sezonu.

- Ti porazi su pokopali Zvezdu. Ne mogu se tako gubiti dobijeni mečevi kao protiv Panatinaikosa i Albe. To su neverovatne oscilacije u igru, tako se ne može napraviti nešto u Evroligi. Veliki timovi ne lete u nebo pa padaju u provaliju. Ali Zvezda se mora trgnuti, ne sme da padne skroz na dno, jer bi to moglo da bude kobno po nastupe u takmičenju narednih sezona. Pitanje je šta će biti sa prohodnošću u Evroligu iz AdmiralBet ABA lige - rekao je Sagadin.

Republika

Foto: Starsport

Zvezda igra za čast i ugled - Zmago Sagadin

Zvezda se sada okreće okršaju sa Partizanom (ponedeljak, 20:30), koji može odrediti osvajača prvog mesta na kraju regularnog dela takmičenja na Jadranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading