MOŽE MU SE: Centar pokazao svoj skriveni "talenat" (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se proslavio, ali imao je hraborosti da proba.

MOŽE MU SE: Centar pokazao svoj skriveni "talenat" (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Legendarni Dvajt Hauard (37) otišao je na Tajvan da igra košarku posle 18 godina u NBA ligi, tamo je celom svetu pokazao svoj skriveni "talenat"  - šut sa tri poena.

Član Taojuan Leoparsa, NBA šampion sa Los Anđeles Lejkersima i osmostruki učesnik Ol-stara učestvovao je u Aziji u takmičenju u šutiranju trojki, iako je u Americi za 18 godina šutnuo ukupno 103 puta za tri (i pogodio 22).

U studiju televizije "TNT" pokušali su da "pecnu" Šakila O'Nila da komentariše Hauardove trojke, a on nije hteo da "potpaljuje vatru", već je odao priznanje košarkašu:

- Ima dobru formu šuta, očigledno zna šta radi. Nije loše, to izgleda dobro - rekao je O'Nil o momku koji je ostao upečatljiv po svojim monstruoznim zakucavanjima, a zatim dodao:

- Ubacio je 15 poena, ja to ne mogu. Čovek bolje šutira trojke od mene. 

Podsetimo, Dvajt Hauard je u NBA ligi igrao za Orlando, Los Anđeles Lejkerse, Hjuston, Atlantu, Šarlot, Vašington i Filadelfiju. Angažman na Tajlandu mu je prvi van najjačeg košarkaškog takmičenja na planeti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading