ČANAK: Pobeda je značajna, ali...

Autor:

Sport

04.02.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da je pobeda protiv Mega Bemaksa bila značajna, ali je podsetio da crno-beli imaju male šanse da se plasiraju u plej-of ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Čanak savetuje igrače na meču sa Megom

Partizan je na svom terenu pobedio Megu 89:73 u 19. kolu regionalnog takmičenja.

- Pobeda je izuzetno značajna, ali i u nekom drugom smislu nije. Mi moramo da idemo od utakmice do utakmice. Na to nas obavezuje dres Partizana, ali publika koja je došla na utakmicu koja ima i nema rezultatski značaj. Pun Pionir i odmah druga reakcija igrača - rekao je Čanak.

Partizan je zadržao šanse da se plasira u plej-of regionalnog takmičenja. Crno-beli mogu jedino do plej-ofa ako pobede u preostala tri meča, a Mornar izgubi sva tri duela.

- Mi moramo da pokušamo da dobijemo, da igramo najbolje moguće. Zadovoljan sam pristupom ovoj utakmici i kako je odigrana u taktičkom smislu - kazao je Čanak.

Trener košarkaša Mege Dejan Milojević izjavio je da su njegovi igrači bili impresionirani atmosferom u dvorani Pionir.

- Nismo uspeli da sprovedemo stvari koje smo dogovorili. Imao sam dosta igrača u ekipu koji nikada nisu igrali u ovakvoj atmosferi, koja je zaista bila sjajna. Bili su impresionirani time i nisu pružili svoju najbolju igru. Pravi pokazatelj je loš procenat slobodnih bacanja, što je zaista 'kriminalno'. Ništa drugo nije razlog, osim tog grča. Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili su od početka do kraja bolji, kontrolisali su meč od početka do kraja. Mi smo u finišu uspeli da msnjimo zaostatak na 10 poena i možda je postajala šansa da se vratimo, ali smo ponovo dopustili da se odlepe. Moramo da zaboravimo ovaj meč i da se spremimo za sledeće mečeve i Kup - naveo je Milojević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading