(VIDEO) Kimi vodio navijanje, Grobari se prozivali, Partizan pobedio

Autor:

Sport

04.02.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Mega Leksa 89:73 u meču 19. kola regionalne ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Veličković i Si slave pobedu Partizana

Najefikasniji u ekipi Partizana bio je Najdžel Vilijams-Gos i Bandža Si sa po 17 poena. Đorđe Gagić i Vanja Marinković su ubacili po 12.

Kod gostiju istakao se Vlatko Čančar sa 12 poena.

 

 

 

 

 

Partizan je peti na tabeli sa skorom od 10 pobeda i devet poraza. Crno-beli imaju samo teorijske šanse da izbore plasman u plej-of. Jedini način je da Partizan pobedi u preostala tri meča, a da Mornar izgubi sve tri utakmice.

Mega ima samo šest pobeda i čak 13 poraza. Partizan će u narednom kolu gostovati Olimpiji, dok će Mega dočekati FMP.

RepublikaFoto: Starsport

Ovaj meč su obeležili i navijači Partizana koji su ponovo bili razjedinjeni. Oni su navijali sa dve tribine i međusobno su se prozivali. Jednu grupu navijača predvodio je Kimi Radisavljević Kimi. Na drugoj tribini bili su Grobari, koji su protiv "pučista". Policija je uoči meča imala puno posla po Beogradu, pošto je sprečila da dođe do većih incidenata. Bilo je i hapšenja uoči meča.

 

 

Utakmica je počela minutom ćutanja za nekadašnjeg košarkaša i predsednika Partizana Milorada Đuriću.

Partizan je bolje počeo utakmicu i nakon tri minuta igre imao prednost 8:0. Mega se vratila u meč serijom 7:0. Crno-beli su potom zaigrali angažovanije i prvih 10 minuta su dobili rezultatom 22:14. Košarkaši Partizana su nastavili sa dobrom igrom i u drugom poluvremenu i brzo su stigli do 33:22. Crno-beli su uz podršku navijača prvih 20 minuta rešili u svoju korist 49:31.

RepublikaFoto: Starsport

Partizan je u 25. minutu imao prednost od čak 23 poena, 63:40. Crno-beli su se potom opustili, a Mega je do kraja meča uspela samo da ublaži poraz. Partizan je i u poslednjoj deonici u potpunosti kontrolisao utakmicu. Čuvali su prednost i rutinski priveli utakmicu kraju.

RepublikaFoto: Starsport

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading