ATAMAN:Željko zna zašto se nisam rukovao sa njim

Autor:

Sport

04.02.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman izjavio je da se osećao tužno posle poraza od Fenerbahčea u 17. kolu turske lige.

Ataman i Obradović

Pri rezultatu 98:74 košarkaši Fenerbahčea išli su na faul kako bi imali poslednji posed, koji su pretvorili u koš i slavili sa 100:74.

Po okončanju meča Ataman je odbio da se rukuje sa Željkom Obradovićem.

- Igrao sam toliko puta protiv Željka... Gubio sam i dobijao mnogo puta. I svaki put bismo se rukovali. Danas mu nisam pružio ruku i on zna zašto. Protivnici i treneri moraju da se poštuju međusobno. Kada vodite sa 24 poena razlike i u poslednjih šest sekundi pokušavate da date koš, to je nepoštovanje, ogromno. Iskreno, bilo mi je žao. Ipak, i Željko je imao tešku nedelju iza sebe, prvo je imao incident sa šamarom, a onda je izgubio od Olimpijakosa. Izjavljujem da mi je bilo žao - kazao je Ataman i dodao:

- Neki igrači uopšte nisu doprineli našoj igri. Moraćemo da preduzmemo neke mere. Pokušali smo da izmenimo nešto, imali smo Daglasa i Štimca, ali se ispostavilo da to nije dobro. Zapravo, možda nam je to i napravilo problem.

Srpski stručnjak odbio je da komentariše situaciju.

Ekipa Željka Obradovića je dobro odgovorila na poraz u prethodnom kolu, vrativši se na prvo mesto tabele domaćeg prvenstva. S druge strane Efes je pretrpeo poraz posle četiri vezane pobede i trenutno je na petoj poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading