GRIFIN ŠOKIRAN: Za trejd sam saznao na Tviteru

Autor:

Sport

01.02.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi košarkaš Detroita Blejk Grifin izjavio je da je na društvenim mrežama saznao da će nastaviti karijeru u Pistonsima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Grifin se raduje igranju za Pistonse

Grifin je do pre nekoliko dana bio član LA Klipersa. Pistonsi i Klipersi su napravili trejd, koji je šokirao sve u NBA ligi.

Po ovom dogovoru, u redove Detroita prešli su Grifin, Brajs Džonson i Vili Rid, dok su u ekipu iz Los Anđelesa, otišli Boban Marjanović, Ejvori Bredli i Tobajas Heris. Klipersi su dobili i prve pikove na narednom NBA draftu.

 

 

- Košarka je biznis. NBA je biznis i oni su doneli odluku. Žao mi je što nisam dobio priliku da porazgovaram sa nekim oko ovoga. Za trejd sam saznao na Tviteru, preko drugih ljudi, a to je težak način da saznaš takvu stvar kada si u klubu toliko dugo. Na kraju krajeva, košarka je biznis i ja samo želim da igram u timu koji me želi. Zbog toga sam uzbuđen što sam ovde - rekao je Grifin po dolasku u Detroit.

 

 

A post shared by Blake Griffin (@blakegriffin32) on Jan 30, 2018 at 6:36am PST

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading