MESINA SIPA SO NA RANU: Nije lako pobediti tim koji je izgubio tri utakmice zaredom!

Autor:

Sport

03.02.2023

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak zadovoljan pobedom svog tima nad srpskim šampionom.

MESINA SIPA SO NA RANU: Nije lako pobediti tim koji je izgubio tri utakmice zaredom!

Foto: Starsport

Etore Mesina

Olimpija iz Milana savladala je Crvenu zvezdu na svom terenu sa 74:68 u okviru 23. kola Evrolige.

Ovo je bio drugi trijumf u nizu u elitnom takmičenju za italijanskog velikana.

Trener Armanija Etore Mesina bio je zadovoljan ishodom meča.

- Nikada nije lako pobediti tim koji je izgubio poslednje tri utakmice, pogotovo ovako agresivan i fizički. Odigrali smo dobro prvo poluvreme, a onda mislim da se osetio umor. Osećao sam potrebu da uvek imam tri igrača na terenu protiv njihove agresije i na kraju rezultat je da sam imao umoran tim na terenu. U finišu sam pokušao da bolje iskoristim resurse koje imamo i pobedili smo.

Republika

Foto: Starsport

Bili Beron i Ognjen Dobrić posle meča u Beogradu

Pohvalio je i Šabaza Nejpira, nesuđenog košarkaša Crvene zvezde,

- Što se tiče Šabaza Nejpira, moram da kažem da večeras nije dobro šutirao, ali je postavio saigrače na pravo mesto, uvek zna šta treba da radi, imao je nula izgubljenih lopti i pet asistencija. On zna kako da ostane u odbrani, uprkos svojoj visini. Ima brze ruke, i večeras je ukrao nekoliko lopti, jedna je posebno otvorila kontranapad koji je zatvorio Tonut. Uostalom, ako je igrao u NBA već godinama u važnim timovima, to znači da zna šta mu je činiti i ovde. To je važno.

Reči hvale imao je i za  Devona Hola i Kajla Hajnsa.

- Da, odigrao je odličnu utakmicu, postigao je i važne koševe i to je uradio u trenucima koji su nam bili potrebni. Dva prodora, tri poena iz igre, bilo je izvanredno. Takođe bih želeo da kažem nekoliko reči o Kajlu Hajnsu, jer je odigrao još jednu primerenu partiju. Skok u napadu je na kraju zatvorio igru, ali je bio odličan i defanzivno, dodavanja, blokovi. Zaista neverovatno. A dopao mi se i Fojttman. Nije mu bilo lako da uradi toliko dobrih stvari protiv tako agresivne i fizičke ekipe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading