(FOTO) Bogdanović je ovom porukom nasmejao sve medije u SAD!

Autor:

Sport

01.02.2018

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš košarkaš Bogdan Bogdanović vrlo dobro se uklopio u Sakramentu u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi, a van terena ume poprilično da oraspoloži sve fanove Kingsa na društvenim mrežama. Što se terena tiče, Bogdanović beleži prosečno 11,1 poen, 2,7 skokova i 2,9 asistencija po susretu.

RepublikaFoto: instagram.com/sacramentokings/
Bogdan se vrlo dobro snašao u Americi

Za neke svoje poteze smatra da su uspeli kao asistencije saigračima za poene, iako ih statistika nije zvanično pribeležila. 

Naime, na nedavnoj utakmici sa Majamijem, Bogdanov šut nije bio dovoljan za pogodak, a nakon što se lopta odbila od obruča, odnekud je doleteo mladi plejmejker Dearon Foks i zakucao ju je u koš ekipe Hita. Gotovo istovetna situacija viđena je na utakmici sa Nju Orleansom, kada je takva "akcija" na kraju završila i na jednoj od najboljih NBA Top 10 lista u poslednje vreme.

Novinari NBC-a su napravili dve montaže istovetnih situacija na terenu uz komentar: "Novi rival. Novi grad. Isto ludo zakucavanje posle odbitka".

Na sve ovo Bogdan im je duhovito odgovorio: "Rekao sam vam da je ovo bilo dodavanje!"

Uredništvo medija je odgovorilo Bogdanu na zanimljiv način, jednom animacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading