Holivud gori: BOBI STIGAO KOD TEA!

Sport

31.01.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da Srbija ponovo ima dva igrača u istom NBA timu!

Bobi i Teo bi mogli da budu strašan tandem

Senzacionalan trejd potresao je Sjedinjene Američke Države kada su Los Anđeles Klipersi poslali prvu zvezdu tima Blejka Grifina u Detroit u zamenu za Bobana Marjanovića, Tobajasa Herisa i Ejvorija Bredlija. Ovakvim potezom srpski gorostas će igrati u tandemu sa mađioničarem Milošem Teodosićem u Klipersima.

NEMA SPAVANJA

Jedno je sasvim sigurno, Srbija će navijati za Kliperse jer ćemo posle dužeg vremena imati ozbiljan tandem poput Predraga Stojakovića i Vlade Divca iz vremena zlatnih dana Sakramento Kingsa.

Bobi nije dobijao adekvatnu šansu u Pistonsima pošto je više bio maskota tima nego igrač. Ovo se očigledno nije svidelo našem centru, ali ni njegovom menadžeru Miodragu Ražnatoviću, koji je za Srpski telegraf prokomentarisao trejd.

7 miliona dolara plata Marjanovića po sezoni u NBA

- Videćemo kako će izgledati Bobanova uloga u Klipersima. Oni spremaju još dosta trejdova, pa treba sačekati sve da se završi. Mi svakako nismo bili zadovoljni situacijom u Pistonsima i bili smo primorani da reagujemo. Svakako je bolje živeti i igrati u Los Anđelesu nego u Detroitu i bolje je biti sa Teodosićem nego bez njega - rekao nam je Ražnatović.

OPERACIJA DŽEJMS

Klipersi su se na ovakav potez odlučili jer su rešili da na leto pokušaju da dovedi ni manje ni više nego Lebrona Džejmsa, zbog koga su se rešili najskupljeg igrača, a ne bi bilo iznenađenje da tim napuste Deandre Džordan i Lu Vilijams.

Narednih dana očekuje se da Bobi debituje za novu ekipu, a verujemo da će Teo da se pobrine da se srpski centar na pravi način predstavi publici u Holivudu.

Neće se samo Miloš obradovati društvu u Los Anđelesu, verovatno je i Jelisaveti drago što će moći da se druži sa Bobijevom suprugom Milicom, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, obe vole noćni život.

BOBIJEV UČINAK U DETROITU

minuta 9

poena 6,3

skokova 3

blokada 0,3

SRPSKI TANDEMI U NBA LIGI

Stojaković-Divac (Sakramento)

Radmanović-Drobnjak (Sijetl)

Rebrača-Varda (Detroit)

Miličić-Peković (Minesota)

Nedović-Kuzmić (Golden Stejt)

Pavlović-Krstić (Boston)

Ilić-Krstić (Nju Džerzi)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading