ŠOKANTNO: Vanja Marinković ISKLJUČEN posle sukoba sa reprezentativcem tzv. Kosova!

Autor:

Sport

28.12.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski igrač je dobio dve tehničke greške.

ŠOKANTNO: Vanja Marinković ISKLJUČEN posle sukoba sa reprezentativcem tzv. Kosova!

Foto: Starsport

Vanja Marinković

Košarkaši Baskonije nastavili su sa maestralnim igrama, pošto su stigli do desete vezane pobede u svim takmičenjima, a žrtva je ovaj put bila ekipa Breograna, koju su izabranici Đoana Penjaroje savladali na gostovanju sa 86:77.

Baskoniju je do pobede predovio Dion Tomson sa 15 poena, uz koje dodao i sedam asistencija, 13 je imao Kostelo, a poen manje Holms. Srpski igrač Vanja Marinković postigao je šest poena na ovom susretu, dodao je i jedan skok, ali će mu ovaj meč ostati u sećanju po nečemu drugom.

U jednom momentu, srpski košarkaš sukobio se sa Skotom Bamfordom, Amerikancem, koji nastupa za reprezentaciju tzv. Kosova, zbog čega su obojica dobili po tehničku grešku.

Nekoliko momenata kasnije, nakon pogođene trojke, arbitri su doneli odluku da Srbina isključe iz igre zbog protesta, pa je meč za Marinkovića završen pre vremena.

Ipak, Baskonija je uspela da stigne do pobede i bez pomoći Marinkovića, pa na taj način rastuži tim koji u svojim redovima ima čak trojicu srpskih košarkaša. Marko Luković je imao 14 poena, Nemanja Nenadić šest, dok je Stefan Momirov postigao dva poena.

U narednom meču Endesa lige, Baskonija će gostovati ekipi Granade, dok će Breogan takođe na put, pošto gostuju Saragosi.

Baskonija je trenutno druga na tabeli, odmah iza Reala, dok se Breogan nalazi na desetom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading