NAKON SERIJE PORAZA! Obradović uočio napredak tima!

Autor:

Sport

15.12.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ŽOC ima reč!

NAKON SERIJE PORAZA! Obradović uočio napredak tima!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za klupski sajt pred meč 14. kola Evrolige protiv Efesa.

U petak 16. decembra, Partizan će u Štark areni dočekati aktuelnog dvostrukog šampiona Evrope, ekipu Anadolu Efesa. Utakmica počinje od 20:30, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni dva sata ranije. 

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

U kolu za nama, crno-beli su izgubili u Vilerbanu od Asvela, dok je Efes na svom terenu izgubio od Baskonije. Uoči sutrašnjeg duela, trener Partizana Željko Obradović je izjavio:

- Efes je dvostruki prvak Evrope uzastopno u poslednje dve godine. Sama ta činjenica govori o kvalitetu tima. Individualno, a ono što je još važnije timski. Imaju kreatora koji i te kako utiče na njihovu igru, pre svega Vasa Micić, Bobua i Vil Klajburn. Ne možemo da zaboravimo i ostale igrače, ali to su tri glavna kreatora i ono kako smo probali da pravimo utakmicu, to je da probamo da njihovu kreaciju smanjimo na minimum. Koliko ćemo uspeti - videćemo, ali je posle dugo vremena danas trening odbrane možda bio i najbolji u poslednjih ne znam koliko. S te strane sam zadovoljan, a činjenica da igramo ponovo pred našom publikom i da dolazi evropski prvak treba da nam da motiv više da probamo da sve neke sitne stvari koje su bile prisutne u poslednjim utakmicama i dovele do toga da gubimo utakmice praktično na isti način, na jedan posed korigujemo. Radilo se i mislim da sam uočio neke bolje stvari, ali nažalost to nije bilo dovoljno u ovim utakmicama. Mora još, još veća želja i borbenost i veća koncentracija ako želimo da se vratimo na to da počnemo da pobeđujemo utakmice. Moramo da verujemo sami sebi, to je najvažnije. Da igramo sa samopouzdanjem - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading