IGRAO SE KOŠARKE: Tejtum UNIŠTIO Lejkerse, Milvoki ZGAZIO Voriorse!

Autor:

Sport

14.12.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle noći odigrano je pet mečeva NBA lige.

IGRAO SE KOŠARKE: Tejtum UNIŠTIO Lejkerse, Milvoki ZGAZIO Voriorse!

Foto: Tanjug/AP

U pravom košarkaškom klasiku Boston Seltiksi su u Kaliforniji savladali Los Anđeles Lejkerse rezultatom 122:118 posle produžetka.

Posle regularnog dela bilo je 110:110, a u dodatnih pet minuta bolje su se snašli gosti.

U redovima Seltiksa monstruoznu partiju pružio je Džejson Tejtum, koji je ubacio 44 poena. Pratili su ga Džejlen Braun sa 25, Markus Smart sa 18 i Derik Vajt sa deset poena.

Entoni Dejvis je bio najbolji u Lejkersima sa 37 poena, dok je Lebron Džejms dodao četiri manje. Dvocifren je bio još i Rasel Vestbruk sa 20 koševa.

Hjuston Rokitsi su deklasirali na svom terenu Finiks Sanse rezultatom 111:97.

Džejlen Grin bio je najbolji u pobedničkom sastavu sa 26 poena, Kevin Porter junior dodao ih je 18, Džej Ar Smit ih je imao 14, a po deset su ubacili Tari Izon, Erik Kordon i Alperen Šengun.

U ekipi Finiksa Majls Bridžis je imao 18, Kris Pol 16, Lendri Šamer 13 i Džoš Okogi deset koševa.

U ostalim mečevima Filadelfija je savladala Sakramento sa 123:103 uz sjajnu partiju Džoela Embida koji je meč završio sa 31 poenom.

Milvoki Baksi su ubedljivo savladali Golden Stejt Voriorse sa 128:111, a Janis Adetokumbo je imao dabl-dabl učinak od 30 poena i 12 skokova.

I za sam kraj Juta je na domaćem terenu bila bolja od Nju Orleans Pelikansa sa 121:100, a posebno se istakao Malik Bizli sa 21 poenom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading