Lazić istakao dvojicu igrača u pobedi nad Olimpijakosom: DALI SU NAM ENERGIJU ZA TRIJUMF!

Autor:

Sport

27.01.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da mu je drago što je ekipa pokazala karakter protiv Olimpijakosa, pogotovo što su igrali bez dvojice iskusnih igrača Antića i Feldina.

RepublikaFoto: Starsport
Lazić: Omić i Enis su nas pogurali ka pobedi

- Teška i iscrpljujuća utakmica, prvi put smo dobili Olimpijakos, drago mi je zbog toga i svega ostalog što se izdešavalo na terenu. Drago mi je što su momci pokazali karakter, i što smo uspeli da iznesemo sve kako treba i kako se očekuje od nas - rekao je Lazić novinarima posle utakmice.

Kapiten crveno-belih je posebno istakao zasluge dvojice igrača.

- Igrali smo bez dvojice glavnih igrača i pored toga uspeli smo da iznesemo sve to. Alen je večeras prvi put igrao i odigrao je sjajno, čestitke i njemu kao i celoj ekipi na pobedi. (Dilan) Enis nas je pokrenuo svojom energijom, cela ekipa je zasluzna za pobedu - kazao je kapiten Zvezde.

Nakon ove pobede protiv Olimpijakosa Zvezda se nalazi na 11. mestu Evrolige uz skor 8-12, a narednih izazov za crveno-bele sledi već u ponedeljak, kada će odmeriti snage sa večitim rivalom Partizanom.

- U ponedeljak igramo derbi, najbitnija utakmica za nas u dosadašnjem delu sezone. Imamo malo vremena da se pripremimo. Iskoristićemo ova dva dana koja imamo i da se odmorimo i da se spremimo, jer znamo značaj utakmice. Derbi je sam po sebi specifičan - rekao je on.

Crvena zvezda je u ABA ligi druga na tabeli sa 14 pobeda i tri poraza, dok je Partizan peti sa devet pobeda i osam poraza, a utakmica se igra u ponedeljak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading