ČEKA IH PRAVI PAKAO: Zvezda i Partizan pred TEŠKIM zadatkom!

Autor:

Sport

10.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda i Partizan ulaze u (ne)moguću misiju u sedmom kolu Evrolige.

ČEKA IH PRAVI PAKAO: Zvezda i Partizan pred TEŠKIM zadatkom!

Foto: Starsport

Branko Lazić i Kevin Panter

Večite rivale na teškim gostovanjima očekuju silni protivnici jer crveno-beli sa skorom 1-5 u četvrtak (18.00) gostuju Fenerbahčeu, koji je na 5-1, dok crno-beli sa 3-3 istog dana od 20 časova idu na noge Olimpijakosu (4-2).

Dodatni problem za oba trenera je što zbog povreda, bolesti i davanja igrača za reprezentaciju mogu da računaju na nekompletan igrači kadar. Konkretno, Željko Obradović na raspolaganju ima devetoricu, a Vladimir Jovanović desetoricu košarkaša.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- Situacija je takva kakva je. Nećemo da se žalimo. Idemo da se borimo i odigramo što je bolje moguće u datim okolnostima. Olimpijakos je odlična ekipa koja je bila na fajnal foru. Smailagić je počeo da trenira, ali ne putuje jer nije spreman. I Egzum mora da miruje 15 dana, pa ide na kontrolu, gde će biti doneta odluka za dalje - poručio je Obradović.

Tek s igračem više Zvezda je otišla na megdan Fenerbahčeu u Istanbul, ali nisu poneli belu zastavu. Međutim, za razliku od večitog rivala, koji je vezao tri pobede u Evroligi, dok u AdmiralBet ABA ligi ne zna za poraz, crveno-beli su vezali dva neuspeha, a posebno boli onaj od Zadra usred Beograda u regionalnom takmičenju. Trener Jovanović svestan je odgovornosti svih, pa i svoje, ali o rezovima poput otkaza igračima ili podnošenju ostavke zasad nema reči.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

- Svesni smo da armija navijača od nas na svakoj utakmici očekuje pobedu. Odigrali smo veoma loše protiv Zadra i napravili veliki kiks, pa je sada na nama da pokažemo reakciju. To se ne odnosi na to da samo pobedimo utakmicu, nego da se "pošibamo" - rekao je Jovanović, pa otkrio s kakvim se kadrovskim problemima suočava:

- Situaciju nam otežava stomačni virus, s kojim problema ima nekoliko igrača, a najviše Stefan Marković. Što se ostalih tiče, osim ovih što su sa reprezentacijom, imali su otprilike slične simptome, ali su se našli na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading