NOVI PORAZ RADONJIĆA: Makabi prejak za PAO, Teodosić i Virtus šokirali Real!

Autor:

Sport

27.10.2022

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz duel Partizana i Žalgirisa, odigrana su još četiri meča Evrolige.

NOVI PORAZ RADONJIĆA: Makabi prejak za PAO, Teodosić i Virtus šokirali Real!

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka i Dejan Radonjić

Košarkaši Makabija savladali su Panatinaikos sa 85:74 i tako naneli i četvrti poraz Dejanu Radonjiću u ovogodišnjoj Evroligi.

Makabi je do trijumfa predvodio Lorenzo Braun, koji je ubacio 22 poena, a uz to je imao i devet asistencija i šest skokova. Boldvin je dodao 14, a Nibo 13 uz sedam skokova. Sa druge strane, Vilijams je predvodio PAO sa 17 poena.

Derbi je odigran u Madridu, gde je Virtus savladao Real u pravom trileru, sa 95:92. Presudila je serija Italijana početkom četvrte četvrtine, kada je tim iz Bolonje napravio 14-0. Probao je Real da se vrati, ali nije uspeo, pa Virtus nosi ogromna dva boda iz Madrida.

Ekipu iz Bolonje je predvodio Bako sa 16 poena, a pratio ga je Miloš Teodosić, koji je zabeležio 14 uz četiri asistencije. Sa druge strane, nezaustavljiv je bio Dek sa 28 poena, ali uzalud. Hezonja je upisao 18, a Musa 13.

U ostalim mečevima, Monako je u Atini naneo prvi poraz Oliju, a predvodili su ih Okobo sa 23 i Lojd sa 20 poena. Kod domaćina, Mekisik je upisao 15 poena, a Vezenkov 13.

Slavila je i Valensija, koja je ubedljivo savladala Albu sa 87:73. Džouns je dao 20 poena, a imao je i osam asistencija. Dubljević je takođe bio sjajan, sa 16 poena i sedam skokova. U Albi je Kumandže upisao dabl-dabl sa 15 poena i deset skokova.

Preostali mečevi su na programu sutra, a najinteresantnije će biti u "Pioniru", gde se sastaju Crvena zvezda i Bajern, u duelu jedine dve ekipe bez pobede. Meč počinje u 19 časova.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading