ALIMPIJEVIĆ: Već mislimo na Olimpijakos i Partizan

Autor:

Sport

22.01.2018

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je njegov tim već zaboravio meč protiv MZT-a, jer crveno-bele očekuju dueli protiv Olimpijakosa i Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević je zadovoljan pobedom u Skoplju

Crvena zvezda je u Skoplju slavila sa 92:58 u meču 17. kola regionalne ABA lige.

- Konačni rezultat ne oslikava realno stanje. Razlika je napravljena u drugom delu utakmice, uz ozbiljan pristup svih igrača, prve i druge petorke i mislim da je to bila ključna stvar da se utakmica završi ovako, sa velikom razlikom. Prisutna je ozbiljnost kod svih momaka - rekao je Alimpijević i nastavio:

- Ovakve utakmice znaju biti vrlo nezgodne i zato smo joj prišli maksimalno ozbiljno. MZT ima određene povrede među igračima i kad se takve povrede dese, one znaju da ekipu "okupe" i "stisnu". Kod nas se dogodilo da smo otišli u dobrom, pozitivnom pravcu.

Zvezda će u petak dočekati Olimpijakos u 20. kolu Evrolige, a potom će u regionalnom takmičenju igrati sa Partizanom.


- Utakmica je gotova, večeras idemo na put i za nas je nepotrebno da se u svakoj analizi osvrćemo za sobom. U petak nas čeka Olimpijakosa, u ponedeljak Partizan i to je to - istakao je trener Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading