U SVAĐI SU I DALJE: "Vreme će pokazati da li ćemo se pomiriti"

Autor:

Sport

12.10.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob traje godinama.

U SVAĐI SU I DALJE: "Vreme će pokazati da li ćemo se pomiriti"

Foto: Starsport

Željko Obradović

Proslavljeni grčki košarkaš, a danas trener Peristerija, Vasilis Spanulis, izjavio je u intervjuu za grčku televiziju Cosmote da će vreme pokazati da li će se pomiriti sa aktuelnim trenerom košarkaša Partizana Željkom Obradovićem.

Spanulis i Obradović sarađivali su četiri godine u Panatinaikosu, a njihov odnos zahladneo je kada je Grk odlučio 2010. godine da pređe u redove ljutog rivala Olimpijakosa.

- Gospodin Obradović je neverovatan trener. Bio je briljantan, neverovatno radan, podigrao je igrače na drugi nivo svojim rečima i idejama...Vreme će pokazati da li ćemo se pomiriti - rekao je Spanulis za Cosmote.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vasilis Spanulis


Obradović i Spanulis nisu razgovarali godinama, a sreli su se 2017. godine na zajedničkoj konferenciji za medije pred fajnal-for Evrolige u Istanbulu, ali nisu uputili ni reč jedan drugom.

Srpski trener aplaudirao je Spanulisu kad je postao najbolji strelac u istoriji Evrolige, jer je tad bio na klupi turskog Fenerbahčea, koji je bio rival Olimpijakosu.

- Desilo se da u njegovom prisustvu postanem najbolji strelac Evrolige. Zahvalan sam mu na svemu što me naučio o košarci i životu, ali ljudi ne moraju da znaju više od toga - poručio je Spanulis.

Grčki košarkaš rekorder je Evrolige sa 4.455 postignutih poena ispred Huana Karlosa Navara (4.152), a u karijeri je triput osvajao elitno takmičenje - sa Panatinaikosom 2009. godine, a 2012. i 2013. godine sa Olimpijakosom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading