Oglasio se ŽOC nakon poraza Partizana od UNIKS-a! Locirao problem!

Autor:

Sport

25.09.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana završili su svoje učešće na VTB Superkupu porazom u nedelju od UNIKS-a sa 83:77.

Oglasio se ŽOC nakon poraza Partizana od UNIKS-a! Locirao problem!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crno-beli su na ovom turniru odigrali ukupno tri utakmice, dobili su prvu protiv Lokomotive (92:70), a izgubili naredne dve, juče od Zenita (81:65) i današnju od Uniksa.

Trener crno-belih Željko Obradović uglavnom je bio zadovoljan igrom svojih izabranika, ali je skrenuo pažnju i na kadrovske probleme na poziciji plejmejkera zbog povrede Dantea Egzuma:

- Mislim da je dobro što smo došli na turnir, pre svega jer smo protiv tri veoma dobre ekipe mogli da još jednom proverimo u kom smo stanju i šta već sada treba da popravimo pred početak sezone. Nije lako igrati samo sa jednim plejmejkerom, to je očigledno bio jedan od glavnih problema. Pokušali smo neke igrače da probamo na toj poziciji... Sve u svemu bilo je dobro i sada nas očekuje još osam dana do prve utakmice u novoj sezoni protiv Cibone - izjavio je Obradović za crno-belu klupsku televiziju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading