Boston lupio SUSPENZIJU svom treneru!

Autor:

Sport

23.09.2022

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna NBA franšiza Boston Seltiksi suspendovali su trenera Imea Udoku na godinu dana zbog kršenja klupskog pravilnika, potvrđeno je na zvaničnom sajtu NBA lige.

Boston lupio SUSPENZIJU svom treneru!

Foto: Tanjug/AP

Udoka je imao seksualne odnose sa koleginicom, što je po statutu Bostona zabranjeno, a kada je afera isplivala u javnost bilo je jasno da trenera Seltiksa očekuje suspenzija.

Američki mediji preneli su da se i letos znalo za ljubavnu vezu dvoje kolega u timu, ali je Udoku čelnicima Seltiksa prijavila neimenovana ženska osoba. Interna istraga završena je sastankom na kom su prisustvovali Udoka, generalni menadžer Bred Stivens i vlasnici ekipe iz Masačusetsa.



- Želim da se izvinim igračima, navijačima i čitavoj zajednici Seltiksa, ali i svojoj porodici jer sam vas sve izneverio. Žao mi je što zbog prolazite kroz sve ovo i prihvatam klupsku odluku. Zbog poštovanja prema svima, neću dalje komentarisati situaciju- izjavio je Udoka za ESPN.

Ekipu Bostona u narednoj sezoni vodiće DŽo Macula, koji je bio asistent glavnog trenera.
Seltiksi su predvođeni Imeom Udokom prošle sezone došli do finala NBA lige u kom su poraženi od Golden Stejt Voriorsa sa 4:2 u seriji. Amerikanac je u karijeri bio pomoćni trener San Antonija, Filadelfije i Bruklina, pre nego što je 2021. postao glavni trener Bostona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading