Evo kada se Avramović vraća na parket!

Autor:

Sport

02.09.2022

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović, doživeo je neugodnu povredu pre nešto više od mesec dana i pred njim je period oporavka.

Evo kada se Avramović vraća na parket!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Aleksa Avramović

Bek Partizana se povredio na pripemama repezentacije Srbije, a u izjavi za klupski sajt, govorio je o svom povratku na parket:

- Čim sam video snimak sa doktorima znao sam da otpadam sa spiska. Svakome je teško kada se povredi. Meni je ovo prva povreda u karijeri koja me odvaja sa terena na duži period. Bog zna zašto je to dobro. Igrao sam utakmicu sa ovakvom povredom. Nezgodan je bio pad, nije se znala ni prava dijagnoza- rekao je Aleksa Avramović.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Avramović

Dobio je ovog leta taj poziv da nastupa na Evropskom prvenstvu, velike su šanse da bi bio na završnom spisku, ali... 

- Ne žalim ni zbog čega, ponovo bih isto uradio. Povreda me zadesila u nezgodnom trenutku. Obično je potrebno mesec, dva, možda čak i tri da se pravilno sve zaleči. Ne žurim nigde, pratićemo sve i gledaćemo da se vratim kada za to bude bilo vreme. Za mene je veliki plus kada svako ko ima želju da igra za reprezentaciju to i čini, uvek će za to imati poštovanje i moje i svih ljudi koje vole Srbiju. Svima svaka čast i mislim da se niko ne kaje zbog igranja za reprezentaciju- rekao je Avramović. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading