ANĐUŠIĆ: Partizan je dosta napredovao, ciljevi su najviši!

Autor:

Sport

22.08.2022

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneo svoje prve impresije.

ANĐUŠIĆ: Partizan je dosta napredovao, ciljevi su najviši!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za novu sezonu, a svoj prvi trening sa ekipom odradio je i novopridošli Danilo Anđušić.

Anđušić, koji će po treći put nositi dres crno-belih, je za portal "Republika" otkrio planove i ciljeve za predstojeću sezonu.

- Treća sreća. Da ponovim ono što sam već dosta puta rekao, osećaj je super i uzbuđen sam zbog početka pripreme i nove sezone. Verujem da ćemo uživati svi tokom cele godine. Dosta toga se razlikuje u odnosu na prethodna dva puta kada sam bio ovde - rekao je on i dodao:

- Različiti trener, uslovi i situacija u klubu. Ovog puta je totalno sve drugačije, organizacija kluba, uslovi, hala i svlačionice, sve je mnogo bolje. Partizan je dosta napredovao i to mi je jako drago.

Anđušić će po prvi put imati priliku i da sarađuje sa Željkom Obradovićem.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

- To mi je bila jedna od velikih želja. Ne treba trošiti reči o tome kakva je on legenda i šta predstavlja u čitavoj košarkaškoj Evropi.

Crno-beli su ovog leta doveli nekoliko zvučnih pojačanja, a očekivanja navijača su velika. Ipak, Anđušić ne oseća preveliki pritisak zbog toga.

- Samo igranje za Partizan nosi odgovornost i pritisak. Navikao sam na to, meni je to normalno. Ciljevi su najviši, idemo korak po korak, pa ćemo videti gde će nas to odvesti.

Iako je u dresu Monaka pružao dobre partije, nbaš sagovornik se nije našao na širem spisku selektora Svetislava Pešića za predstojeće Evropsko prvenstvo.

- Bilo mi je krivo, jer mislim da sam zaslužio da budem na širem spisku. To je sada završena priča, pratiću ih i želim im sreću. Imamo tim za najviši mogući plasman i verujem da možemo to i da ostvarimo.

Za kraj prokomentarisao je i precrtavanje Miloša Teodossića.

- Način na koji se to sve odvijalo nije dobar po mom mišljenju, zbog toga što je on većinu svoje karijere posvetio reprezentaciji. Ipak, selektor je taj koji odlučuje i ima sva prava na to - zaključio je Anđušić u razgovoru za portal Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading