(VIDEO) HAOS U LA: Igrači Hjustona provalili u svlačionicu Klipersa

Autor:

Sport

16.01.2018

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Hjustona pokušali su posle meča sa LA Klipersima upali su u svlačionicu domaćeg tima kako bi se razračunali sa igračima domaćeg tima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sukob Grifina i Arize

Klipersi su slavili 113:102, ali je rezultat ostao u drugom planu.

Tokom meča bilo je dosta verbalnih sukoba između igrača dva tima. Sve je počelo manjim sukobom bivših saigrača Blejka Grifina i Krisa Pola. Potom je usledio verbalni duel Grifina i trenera Hjustona Majka Dentonija.

Međutim, nije se sve završilo na tome, pošto je usledio novi duel Pola i Grifina, gde se košarkaš Klipersa žalio što nije dosuđen faul. Pol je potom Grifina nazvao kučkom.

Situacija je potpuno eskalirala u finišu meča kada je povređeni Ostin Rivers, koji je sa klupe posmatrao meč, došao u sukob sa Trevorom Arizom, a onda se umešao Blejk Grifin i obojica su isključena.

Američki mediji navode da je potpuni haos nastao po završetku meča. Četvorica igrača Hjustona predvođeni Kris Polom pokušali su da upadnu u svlačionicu Klipersa!

Pol je prošle godine napustio Kliperse, a znao je kako da dođe do zadnjeg ulaza u svlačionicu. On je sa Džejmsom Hardenom, Trevorom Arizom i Džeraldom Grinom probao da upadne da bi se obračunali sa Riversom i Grifinom.

U to vreme Hjustonov centar Klint Kapela kucao je na glavna vrata svlačionice Klipersa, ali je neko otvorio vrata i odmah ih zalupio.

Američki mediji navode da ostaje pitanje da li je Kapela pravio "diverziju" ili su slučajno sve poklopilo.

Obezbeđenje je uspelo da spriječi igrače Hjustona da uđu i tako su sprečili fizički obračun.

Dok Riversi i Grifini su posle utakmice rekli da su oni bili u svlačionici i ponašali se po pravilima, ali da to nije bio slučaj sa drugom ekipom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading